Over ons

Wie zijn we? 

LYCOPERSICON is een tuinbouwadviesbureau dat in het najaar van 1999 opgericht werd door vier zelfstandige Vlaamse adviseurs. Vanaf 2014 werken deze 4 adviseurs nauw samen met het multidisciplinair agrarisch studie- en adviesbureau DLV. Sinds 2016 maakt LYCOPERSICON net als DLV deel uit van de brede adviesgroep United Experts met als enige doel: totaaladvies verstrekken aan haar cliënteel. 

Wat kunnen we voor u betekenen?

We leveren teeltinfo. Met onze tips en tricks garanderen we u een betere teelt. We begeleiden u bij de teelttechniek zodat u op een efficiënte manier aan klimaat- en watergiftmanagement doet. Samen herkennen en verhinderen we ziektes. Ten slotte zijn we ook sterk in totaalbegeleiding: we kunnen u adviseren over uw bedrijfsplanning. Zowel qua arbeid, als qua budget.

Hoe gaan we te werk? 

Professionalisme gekoppeld aan ervaring en expertise vormen de basis voor een gefundeerd advies op maat van elke tuinder. We volgen een vooraf opgestelde teeltlijn, specifiek voor elke tuin, afgestemd op het gekozen ras en de bedrijfsinfrastructuur.  

Onze crop consultants: